++ 10 EURO KORTING als je je aanmeldt voor de Spartoo nieuwsbrief

Spartoo vip nu 10 euro kortingTijdelijk 10 euro korting en enkel via de Spartoo VIP link. Normaal is het maar 5 euro, nu ja “maar”… je hoeft er niets voor te doen, enkel registreren voor de nieuwsbrief en op zich biedt dit enkel maar voordeel.

Bij Spartoo komt de schoen op de eerste plaats en tevens is Spartoo de specialist in de verkoop van merkschoenen via internet.  Charismatisch op bureau, casual in het weekend of elegant op een avontje uit? Alle stijlen, alle gelegenheden zijn vertegenwoordigd in toegankelijke mode. Zowel de trendsetters als diegenen die comfort voorop stellen zullen hun zin vinden.
Boots, derbies, stadsschoenen, sneakers, instappers, slippers, sandalen, pumps, laarzen, slippers, sandalen, sneakers, ballerina’s, boots, open schoenen, muiltjes… We kunnen dus wel zeggen dat men bij Spartoo schoenen voor iedereen vindt.
Omdat trendy schoenen vaak samengaan met merkschoenen, plaatst Spartoo de recentste modellen in de kijker van BKR, Azzaro, Bunker, Redskins, Brett&Sons, Buffalo, Café Noir, Couleur Pourpre, Cop Copine, Pataugas, Morgan, Elle, Elite zijn enkele van de vele merken die men vindt bij Spartoo.

Dit zijn de 3 links naar Spartoo die van belang kunnen zijn:

  • Spartoo : naar de shop
  • Spartoo Exclusief : kortingen tot -50%
  • Spartoo VIP : 10 euro korting
x
GRATIS Deals-eBook

Gratis enkel nuttige deals-updates, registreer hier:

Voornaam: 
Email: